NOVICE

KAKO PRIPRAVITI SUHO KOŽO NA LIČENJE? IN KAKO NA VSAKDAN?

Pogosto ogromno časa posvetimo ličenju, premalo pa sami negi kože, predpripravi, ki je bistvenega pomena za lep in obstojen make-up. A ne pozabite na ustrezno nego celotnega telesa, saj je celotna podoba ključna.


NAGRADNA IGRA: OBDARI SVOJO MAMO, BABICO, PRIJATELJICO!

Ste kdaj že slišali rek, ki pravi, da ni večje ljubezni od tiste med materjo in njenimi otroci? Nobenega dvoma ni, da je ta vez, ki se prične že pred rojstvom otroka, zares posebna, zato je lepo, da se je občasno spomnimo in jo tudi primerno proslavimo.


ALI STE VEDELI, DA IMA VSAKA RASTLINA SVOJO SKRIVNOST?

Spoznajte vodilne rastline naravne kozmetike Weleda in odkrijte skrivnost naravne lepote.

Za razvoj koncepta vodilne rastline je potrebno zelo veliko truda, razumevanja narave in opazovanja rastlin. Weleda, ki je začela delovati leta 1921 kot farmacevtski laboratorij z lastnim vrtom zdravilnih rastlin, je danes, po 100 letih, vodilni svetovni proizvajalec celostne naravne kozmetike in antropozofskih zdravil. V lasti ima številne vrtove po celotnem svetu.


WELEDA PRAZNUJE 100 LET

Hvala ker nam zaupate iz roda v rod že 100 let.


ARNIKA SPORT – GEL ZA PRHANJE

Pripravite se na brezskrbno rekreacijo z naravno kozmetiko Weleda. Najboljši partner pri vadbi. Osvežujoče eterično olje rožmarina vas pred športno aktivnostjo poživi. Eterično olje sivke po vadbi pomiri duha in z energijo napolni vaše telo.


NAJ OBČUTLJIVA KOŽA NAJDE SVOJO MOČ

Ali veste kdaj cveti mandelj? Ravno zdaj se v toplejših krajih bohoti v vsej svoji lepoti.

Zato smo za vas pripravili izjemno ponudbo MANDELJ nega za občutljivo kožo.




 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI