NARAVNA KOZMETIKA KNEIPP

 

Kneipp deluje. Naravno. Od 1891

»Narava nas je obdarila z vsem kar potrebujemo, da bi ostali zdravi!«

Pristop Sebastiana Kneippa še vedno velja za enega najbolj revolucionarnih v naravni in preventivni medicini. Svoje znanje in izkušnje je Kneipp prenesel v različne izdelke, ki imajo že stoletno tradicijo. Za izdelke Kneipp je značilno, da vsebujejo visoke količine rastlinskih izvlečkov v skoraj popolnoma naravni obliki (po Kneippovih preizkušenih receptih), ne vsebujejo konzervansov, silikonskih in mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov ali rastlin, ki jim grozi izumrtje. Rastline v njih so s posebno pozornostjo izbrane in obdelane, izdelki dermatološko testirani in niso preizkušeni na živalih. V njih je prepletena najboljša kombinacija naravnega, koristnega in zdravega.

Že 127 let je Kneipp sinonim za učinkovite naravne izdelke iz naravnih sestavin, ki temeljijo na celostnem pristopu.

Poslanstvo podjetja je, da ostane zvesto dediščini blagovne znamke in zagotovi dolgotrajno uspešnost v skladu z zahtevami modernega časa, še posebej pri ohranjanju virov. Pri Kneippu se zavedajo, da je odgovornost danes, da zagotovimo, da naslednje generacije in narava ne nosijo bremena za sedanja nepremišljena ravnanja. Že nekaj časa si prizadevajo za trajnost na področjih, ki so povezana s poslovanjem podjetja Kneipp. Pomemben odločilen korak so naredili v letu 2010, ko so dopolnili svoje zaveze z izjavo: »skladno s filozofijo Kneipp se zavedamo, da je naša korporativna odgovornost, da delujemo skladno s trajnostnim razvojem na ekonomskem, ekološkem in socialnem področju.«

S to potezo se zavedajo trajnostnega razvoja na vsakem področju delovanja. To je skladno z delovanjem Kneippa že od same ustanovitve podjetja in je ključno vodilo delovanja.

 Kneipp® upošteva stroga lastna načela:

 • Brez konzervansov (npr. parabenov)
 • Brez parafina, silikonov in mineralnih olj
 • Rastlinske učinkovine
 • Dermatologi potrjujejo, da koža izdelke dobro prenaša
 • Razvito in testirano s strani znanstvenikov in dermatologov
 • Filozofija podjetja je usmerjena v varovanje okolja

 

KNEIPP nudi raznolike izdelke za nego telesa in obraza ter kopalno kozmetiko.

KNEIPP kopalna kozmetika

 • Oljne kopeli
 • Peneče kopeli
 • Kopalne soli
 • Aroma šumeče tablete za kopel

KNEIPP izdelki za prhanje

 • Aroma geli za prhanje
 • Kremni geli za prhanje
 • Pene za prhanje

Kneipp linija Mandelj za nego občutljive kože

Kneipp linija Svetlin za nego občutljive kože, ki je nagnjena k nevrodermitisu

Kneipp linija Zdrave noge

Kneipp linija Rosnik za regeneracijo

Namig za zdrave noge

Po napornem dnevu sebi in svojim nogam privoščite sproščujoč kopel! Vonj citrusov z naravnim, esencialnim oljem poživlja čute in osveži. Stopala bodo bolj mehka in sproščena po napornem dnevu. Kopalna sol nežno očisti in deozodorira stopala z naravno čisto termalno soljo. To je najboljša priprava za nadaljnjo nego nog! 

Za takojšen občutek gladkih stopal, jih negujte s kremo 5v1 ali maslom za stopala. Negujte suha stopala z bogato kremo Kneipp®. Stopala bodo občutno bolj mehka. 

Vonj citrusa, ki zaokrožuje linijo, je pridobljen iz naravniih eteričnih olj poomaranče. Le ta osveži in dezodorira. Izvleček ognjiča je še posebej primerna za regeneracijo in pomirjanje občutljive kože. Karitejevo maslo daje koži mehak občutek, se hitro vpije in pomirja kožo. 

Nasvet: Kombinacija soli in kreme za noge je pedikura, kot jo je delal Sebastian Kneipp. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI