X

ZGODOVINA

2014 - BIOACTIVE ANTI - AGE KOMPLEKS

BIODROGA vključi Bioactive anti-age kompleks v anti-age linije - multifunkcionalni kompleks učinkovin, ki je učinkovito upočasni kronološko staranje kože. Bioactive anti-age kompleks je sestavljen iz arganovih matičnih celic in oligopeptidov. Ščiti matične celice in koži in stimulira naravne kožne funkcije.

Inovativne učinkovine kot je signalni peptid EDP3 v liniji Global Anti-Age Formula so gonilo anti-age izdelkov in zagotavljajo neprestan napredek. Signalni peptid EDP3 v koži deluje kot signalna molekula. EDP (elastin-derived peptide) je oligopeptid. EDP3 spodbuja sintezo elastina in nastajanje drugih komponent ekstracelularnega matriksa kot sta kolagen in hialuronska kislina. Poleg tega pospeši proliferacijo (delitev) celic, kar pomeni, da lahko več novih celic doseže površino kože. Elastičnost kože se izboljša, obrazne konture so bolj napete. Vlažnost kože se izboljša, pospešena sinteza elastina pa učvrsti kožo. 

2012 – EDINSTVEN SIJAJ: CAVIAR & RADIANCE

CAVIAR & RADIANCE je najnovejši sinonim za gladko, napeto in sijočo kožo. Izbrane formulacije in nežne teksture v naših anti-aging linijah zagotavljajo dobro počutje kože, občutek razkošja in skrivnostne eksotike. Skrivnost nove linije Caviar & Radiance je kombinacija prefinjenega izvlečka kaviarja in eksotičnega izvlečka pitaje.

1990 / 2000 – KONCEPTI ZA RAZVAJANJE IN INOVATIVNE NEGOVALNE LINIJE

BIODROGA SYSTEMS leta 1994 osvoji nagrado za izjemno kvaliteto izdelkov, PRIX LES NOUVELLES ESTHETIQUES, Oskarja v kozmetični industriji. Od takrat naprej so koncepti za razvajanje postali središče pozornosti za kozmetične salone. BIODROGA SYSTEMS leta 1997 predstavi ENERGETSKI AKTIVATOR in Biodroga metodo za izvajanje neg v kozmetičnih salonih. Osnovna ideja je, da imajo vse snovi energijo in energijo lahko specifično stimuiramo preko akupunkturnih točk. Okoli leta 2000 se pojavijo številne inovativne negovalne linije, vključno z negovalnimi izdelki, ki specifično delujejo na znake, ki so pojavijo v menopavzi, dajejo koži kono energijo, so primerni za zelo občutljivo kožo ali primerni za nego pred in po postopkih plastične kirurgije, pa tudi linija za moške, ki izpolnjuje potrebe močnejšega spola.

1980 – REPAIR KOMPLEKS - INOVATIVNA UČINKOVINA

BIODROGA LETA 1980 predstavi prvo linijo za problematično kožo v puberteti: BIO PURAN. Linija se danes imenuje PURAN FORMULA. V zgodnjih osemdesetih BIODROGA skupaj z ekipo mednarodno priznanih raziskovalcev lansira novo inovatiovno učinkovino Repair kompleks v liniji BIO REPAIR. To je bila prva učinkovina, ki pomaga koži, da si pomaga sama - preprečuje staranje kože zaradi s soncem povezanih poškodb in obnavlja fotopoškodovano kožo. Od tedaj se je linija neprestano širila in je še vedno na voljo pod imenom REPAIR & CELL PROTECTION.

 

1970 – INOVATIVNA BIODROGA 2000

Leta 1970 je bila BIODROGA prva znamka na svetu, ki je uporabila topni kolagen in na trgu predstavila linijo BIODROGA 2000, ki je hitro postala prodajni hit v Nemčiji in tudi mednarodno. Hollywoodske lepotice so prisegale na to v Nemčiji izdelano kremo. Istega leta je umrl Walter Friedmann in njegova vdova Maria Augustin je prevzela poslovanje in še naprej širila podjetje.

BIODROGA je leta 1975 predstavila sistem 2 tipov negovalnih izdlekov, ki so bili razdeljeni glede na tip kože: normalna do mastna koža in normalna do suha koža.  

 

1960 - NAPREDNE METODE UPORABE IN NEGOVALNI SISTEMI

Sredi 60. let  se je znamka postavila na lastne noge in je bila inovator na kozmetičnem trgu od samega začetka. Predani kozmetolog Walter Friedmann je razvil nove in še bolj učinkovite izdelke in negovalne sisteme in bil neutruden pri raziskovanju naprednih metod uporabe in postopkov neg.

1959 - ZAČETKI

Konec 40. let se je ustanovitelj podjetja Walter Friedmann povezal s kozmetičarko Rosel Heim in razvil eno prvih popolnih kozmetičnih negovalnih linij na svetu, ki je bila prilagojena različnim tipom kože. To je bila ideja sistemske nege. Intenzivno se je posvetil raziskovanju in ekstrahiranju rastlinskih učinkovin. Na osnovi rezultatov tega raziskovanja je leta 1959 svetovni znanosti na XIII Cidesco konresu v Luzernu v Švici predstavil blagovno znamko BIODROGA SYSTEMS. Ime blagovne znamke združuje besedi "bio" = biološki in "droga" = na rastlinski osnovi. 

 

Biodroga sistemska negovalna linija 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI