X

MASK PERFORMANCE

Maske iz linije BIODROGA Medical Institute niso le bogate z učinkovinami, temveč jih odlikujejo tudi vsestranski učinki, ki jih imajo le maske. 

Sestavine so ciljano usmerjene glede na željeni negovalni učinek in se neprekinjeno sproščajo v kožo 10 do 15 minut. Maske imajo običajno intenzivne vlažilne ali negovalne lastnosti. Tretji vidik je razvajanje, ki vzpostavi ravnovesje duha in predstavlja čas zase. To so trije vidiki, zaradi katerih je ritual z masko prav posebno negovalno doživetje. 

Maske ustvarijo učinek okluzije, kar pomeni, da se vlaga zadržuje v zgornji plasti kože. Zaradi tega poroženela plast nabrekne in za kratek čas poveča sposobnost absorpcije kože. Zato so maske še posebej učinkovite. 

Ciljana uporaba mask Medical Institute omogoča še bolj učinkovito obravnavo različnih stanj in potreb kože - naj gre za nečisto, zelo občutljivo ali zrelo kožo. Zaradi njihovega edinstvenega delovanja je na koži viden takojšen in dolgotrajen učinek. Zaradi učinka okluzije se tudi prej nanešene učinkovine serumov optimalno absorbirajo v kožo. 

CALMING MASKA

Kremna maska za pomirjanje in regeneracijo občutljive kože.


HYDRATING ANTI AGE MASKA

Vlažilna kremna maska s peptidi za napetost in izboljšanje elastičnosti kože.


CLEANSING MASKA

Antibakterijska čistilna maska za nečisto, mastno in mešano kožo.
 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI