X

Podjetje BB BIO.SI je specializirano za distribucijo izbranih kozmetičnih izdelkov. Na slovenskem trgu zastopamo in distribuiramo svetovno priznane blagovne znamke naravne kozmetike in  profesionalne kozmetike za delo v kozmetičnih salonih, spa in  wellness centrih ter za podaljšano nego na domu. Naši partnerji so zaupanja vredna mednarodna podjetja.

 

VIZIJA PODJETJA BB BIO.SI je biti vodilni distributer profesionalnih – premium kozmetičnih izdelkov, naravne kozmetike ter izbrane kozmetike za reševanje  težav s kožo. Distribucijo podpiramo s prodajnimi in marketinškimi aktivnostmi, ki so prilagojene posameznemu prodajnemu mestu.

 

POSLANSTVO našega podjetja je zagotavljati oskrbo trga z najbolj kakovostnimi izdelki, z izbranimi blagovnimi znamkami v katere zaupamo in individualnim pristopom do vsakega našega kupca. Verjamemo v izdelke, ki so v našem izbranem prodajnem programu zato izvajamo  produktno vodenje s strastjo in ljubeznijo, s promocijskimi in poprodajnimi storitvami za naše poslovne partnerje. Tako lahko gradimo na ohranjanju pozicije najboljšega ponudnika profesionalne kozmetike in naravne kozmetike.

 

Ponujamo celovite poslovne rešitve za naše zveste partnerje in kupce. Stremimo k povečanju tržnega deleža pri vseh blagovnih znamkah, ki jih zastopamo in pri vseh blagovnih znamkah za katere na trgu izvajamo  le promocijske aktivnosti.  V podjetju ustvarjamo okolje, ki navdihuje  in izraža odličnost. Gradimo na kakovostnem, odgovornem in dolgoročnem odnosu z vsemi deležniki podjetja. Izobraževanje predanih in proaktivnih zaposlenih nam omogoča, da širimo naše poslanstvo in dosegamo zastavljene cilje podjetja.

Ekipa 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI