X

CARLTON

CARLTON – kot strokovnjak za dragoceno lasno nego združuje elemente obširnejšega pojmovanj lepote.

Obsežno strokovno znanje frizerja je prav tako izjemnega pomena. Frizer je individualni svetovalec, ki pozna potrebe različnih vrst las in lahko optimalno izpolni želje posameznih strank. Ekskluzivna negovalna linija Carlton vas neskončno razvaja.

Lesk in voljnost, vitalnost in polnost so osnovne lastnosti termalne lasne nege Carlton. Carlton skrbi tudi za varnost in zaščito. Odgovornost do narave, saj velja njeno neokrnjenost bolj kot kdaj doslej ohranjati.

Negovalni izdelki za lase vsebujejo čisto termalno vodo in izbor le najboljših negovalnih učinkovin. Izbor naravnih učinkovin sega vse od kalifornijske pomaranče do brazilskega manga in do japonskega zelenega čaja. Vsaka učinkovina je skrbno izbrana za določeno vrsto las. Osnova vseh negovalnih izdelkov pa je čista termalna voda, ki je pridobljena iz globine 2500 metrov. Že tisočletja velja za skrivnostno lepotno nego. Nežna moč  vode blagodejno deluje na občutljivo lasišče, prav tako pa nudi popolno nego tudi strukturno poškodovanim ali krepkim, neproblematičnim lasem. Že po naravi se v sami termalni vodi nahaja velika količina dragocenih učinkovin, saj vsebuje 6 vrst različnim mineralov in 8 elementov v sledeh, ki krepijo, sproščajo in spodbudijo samozaščito las in kože.

Lepota je občutje, ki ga vsakdo doživlja povsem osebno. Je igra skladnosti in gibljivosti, osebnosti in pojavnosti. Lepota je harmonija med duševnim življenjem in vidno podobo, ki jo velja ohranjati in vedno na novo ustvarjati. In prav iz tega pojmovanja lepote izhaja Carlton. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI