NOVICE

NEGOVALNA OLJA ZA TELO

Sonce daje življenjsko moč in skrbi za dobro počutje. Rastlinska olja, ki jih pridobivajo iz zrelih sadežev in semen, so en sam poletni sončni sijaj. Polna so energije, toplote in življenja.


SKIN FOOD MASLO ZA USTNICE

Ko se temperature spustijo in se gibljejo okoli nule vsi zaščitimo roke, glavo, toplo se zavijemo v zimska oblačila, pogosto pa pozabimo na najbolj izpostavljen del našega obraza, ki ima še posebej tanko kožo – naše ustnice.


DARILNI SET DOBRODOŠLI V ŽIVLJENJE

Rojstvo otroka je vsekakor čudovit dogodek. Družinici ob rojstvu novega člana vedno zaželimo lepe želje in otroka obdarimo. Kaj je lepšega kot podariti tako nežnemu, nebogljenemu bitju najboljše kar ponuja narava.


PRENOVLJENA LINIJA BIODROGA MEN

Sveža, negovana in zdrava - takšna je privlačna moška koža. Moška koža se bistveno razlikuje od ženske. Redno britje povzroči, da koži primanjkuje vlage in maščob.


BIODROGA MD SENSITIVE & COUPEROSE SET

Veliko ljudi ima težave s prekomerno reaktivnostjo kože, ki se kaže kot rdečica, vnetja, povnetne hiperpigmentacije in neprijetna srbečica.


BIODROGA PERFECT WINTER WELLNESS

Koža zaradi oslabljenega metabolizma v temnejših in hladnejših mesecih potrebuje posebno pozornost. Ekstremne temperaturne spremembe (v zaprtih prostorih in na prostem) obremenijo kožo, zato ta pogosto postane suha.




 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI