X

SLOW AGE

Pre-aging nega z vitaminom C in glikoproteini za energijo in sijočo kožo.

 

SLOW AGE UPOČASNI STARANJE KOŽE – 
MODEREN PRE-AGING

V mladosti naša koža sama redno proizvaja nove kožne celice. Obnavljanje epidermisa zagotavlja, da se celice povrhnjice obnovijo približno vsakih 28 dni. V dermisu nastajajo kolagen, elastin, hialuronska kislina in druge snovi, ki so pomembne za strukturo kože. Podkožje tvori maščobno vezivno tkivo kože, shranjuje dragoceno energijo in daje koži volumen. V koži z veliko hitrostjo potekajo številni presnovni procesi. Koža je dobro prekrvavljena, celjenje ran na koži poteka zelo dobro.

Že po 25. letu se koža začne starati. Postopoma se naravni procesi, ki kožo ohranjajo mladostno in svežo, upočasnjujejo. Presnovni procesi in obnavljanje celic potekajo počasneje, prekrvavitev kože se zmanjša, naravni mladostni sijaj izgine. Prvi vidni znaki staranja se pojavijo postopoma. Sem sodijo drobne gubice, ki so posledica izsušenosti kože in nočejo več izginiti. Na obrazu opazimo prve mimične gubice. 

Dobra novica? BIODROGA nudi popolne negovalne izdelke, ki jih koža takrat potrebuje. Takrat je pravi čas, da ji zagotovite prve nežne pre-aging učinkovine in z njimi učinkovito preprečite razvoj znakov progresivnega staranja kože. Ker je vsekakor veliko težje delovati na že obstoječe znake staranja, je pametneje odložiti njihov pojav. Znanost ne govori zaman o pametnem staranju („smart aging“) ali počasnem staranju („slow aging“)! Nikoli ne morete začeti dovolj zgodaj.

 

24-URNA NEGA

Lahka pre-age nega, ki da normalni in mešani koži koži energijo in sijaj.


24-URNA BOGATA NEGA

Bogata pre-age nega, ki da suhi koži koži energijo in sijaj.



Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI