X

ULTRAZVOK LIFT IN 3D

Ekskluzivni koncept za nego obraza

Lift In 3D je visokofrekvenčna masažna naprava, ki zagotavlja revolucionaren lifting učinek in napetost kože v le 10 minutah. Sinergijsko delovanje ultrazvoka in izbranih kozmetičnih izdelkov poskrbi za stimulacijo, poživitev in izboljšanje tonusa kože.

Kovinski aplikator prenaša vibracije s frekvenco 3 MHz, kar pomeni 3 000 000 na sekundo. Ob stiku s kožo to ustvarja poživljajočo mikro-masažo, ki aktivira naravno obnavljanje in izboljša napetost kože. Na ta način spodbudimo sintezo kolagena in elastina. Izboljša se tonus, koža postane bolj gladka.

Ultrazvok se že vrsto let uporablja v kozmetičnih salonih. Uporaba ultrazvoka v kombinaciji s izbranimi izdelki omogoča, da učinkovine iz izdelkov bolje penetrirajo v kožo.

Monokromatična oranžna svetloba, ki jo oddaja svetlobni obroč okoli kovinske sonde, ustvarja energijo, ki omogoča napetost in stimulacijo kože. Svetlobna energija dodatno izboljša učinek ultrazvoka.

V le 10 minutah je koža sproščena, bolj polna, izboljša se struktura in ten kože. Na obrazu je takoj viden lepotni učinek. 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI