X

BIODROGA MD

BIODROGA MD je kozmetika, ki združuje znanja s področja fitofarmacije, dermatologije, biotehnologije in kozmetike. Razvoj vseh izdelkov temelji na najnovejših dermatoloških znanjih, izdelki pa so prilagojeni biologiji kože in kar je tudi pomembno proizvedeni na enem mestu. To zagotavlja konstantno kvaliteto. Biodroga MD stremi k inovativnim, bioidentične sestavinam in je vedno v skladu z najnovejšimi znanstvenimi standardi. Osredotoča se na dermatološki vidik nege, zato so izdelki primerni za reševanje težav s kožo, prilagojeni so negi kože pred in po dermatoloških posegih, postopkih estetske in plastične kirurgije.

BIODROGA MD – IZDELKI KI TEMELJIJO NA MEDICINI IN ZNANOSTI

Kaj lahko pričakujete od izdelkov BIODROGA MD? Medicinske izdelke, ki temeljijo na najnovejših znanstvenih spoznanjih. Izdelki vključujejo „inteligentne“ teksture, njihova učinkovitost je optimizirana zahvaljujoč Derma membranskemu kompleksu. Izdelki vsebujejo učinkovine na rastlinski osnovi za dolgotrajen negovalni učinek, izjemno učinkovite vitamine, tripeptide, ki spodbujajo sintezo kolagena in ščitijo kožo ter heksapeptide, ki sproščajo obrazne konture. Vsebujejo učinkovita rastlinska olja in izvlečke ter razkošno hialuronsko kislino. Vse te inovativne učinkovine najdemo v vrhunski negovalni kozmetiki, ki uspešno rešuje različne težave s kožo in lasmi.

Izdelki BIODROGA MD ne vsebujejo dišav ali pa vsebujejo izključno naravne dišave. So brez parabenov in mineralnih olj. Izdelki ne vsebujejo klasičnih PEG emulgatorjev.

NEGOVALNI POSTOPKI ZA DOLGOROČNO IZBOLJŠANJE STANJA KOŽE

BIODROGA MD ponuja širok nabor negovalnih postopkov kar omogoča pripravo individualne nege, ki je posebno prilagojena, da se spoprime s težavami kože. Izbira določenih izdelkov in hkratna uporaba aparatur zagotavlja dolgoročno izboljšanje stanja kože. To omogoča dobro podlago profesionalnim negovalnim postopkom:

  • profesionalna analiza stanja kože
  • definiranje cilja, ki ga želimo doseči z negami
  • izdelava plana negovalnih postopkov
  • optimalna izbira izdelkov
  • doseganje dolgoročnega izboljšanja stanja kože

BIODROGA MD – ZELO PRIMERNA KOZMETIKA ZA DELO S POMOČJO APARATUR

BIODROGA MD izdelki in postopki so bili razviti tako za postopke, katere opravljamo samo s pomočjo rok, kot za postopke, ki jih opravljamo tudi s pomočjo aparatur. To pomeni, da aktivne substance lahko še bolje penetrirajo v epidermis.

BIODROGA MD IZDELKE LAHKO KOMBINIRATE Z APARATURAMI, KI OMOGOČAJO BOLJŠI PRENOS UČINKOVIN

  • Ultrazvok
  • Mezoterapija
  • Radio frekvenca
  • IPL (Intense Pulsed Light)

 

KATALOG

BIDROGAMD_image 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI