IZOBRAŽEVANJE WELEDA ZA NAŠE PARTNERJE

25. maja 2023 je v idiličnem naravnem okolju Otočca potekalo izobraževanje za zaposlene v podjetju Müller drogerija d.o.o.

 

Na dan mladosti smo zaposlene v podjetju Müller drogerija popeljali v Weledin svet lepote. Premierno smo predstavili inovacije in novosti Weleda. Udeleženci so skozi besedo, sliko in občutja doživeli najboljše kar narava lahko ponudi naši koži - že več kot 100 let.

Zaposleni so osvežili znanje o blagovni znamki Weleda, prednostih in trajnostnih vidikih naravne kozmetike ter dobili mnogo koristnih napotkov, ki jim bodo v pomoč pri prodaji in svetovanju kupcem pri izbiri izdelkov.

Pod drobnogled smo vzeli novo linijo za nego obraza z granatnim jabolkom in maca peptidi, ki podpira kožo v obdobju, ko se pojavijo gubice, izguba elastičnosti in sijaja. Inovativne formulacije, visoka učinkovitost in nov dizajn je požel veliko navdušenja. Več o novi za napetost kože: GRANATNO JABOLKO IN MACA PEPTIDI

Weleda SKIN FOOD vsebuje izvlečke rožmarina, mačehe, kamilice in ognjiča in ima nespremenjeno recepturo že od leta 1926. Ikonična zelena linija združuje izdelke, ki ne smejo manjati v nobeni kopalnici. Vsestranska nega za vso družino je odlična pri suhi kože telesa in obraza, negi luščečih predov, razpokanih ustnic in rok. Že prav kmalu pa na prodajne police prihajajo trije novi veganski izdelki linije SKIN FOOD, ki bodo zagotovo navdušili zveste in nove uporabnike večkrat nagrajne linije.

 

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI