OBČINSKI PRAZNIK V ČEŠMINOVEM PARKU

Obiskovalcem prireditve ob 70. obletnici občine Domžale smo predstavili izdelke Weleda in naše trajnostne projekte.

 

V Domžalah je v sredo, 20. aprila 2022, potekalo praznovanje občinskega praznika »Spoznajmo se, praznujmo skupaj«. Ob 70. obletnici domžalske občine se je v Češminovem parku poleg številnih društev, šol, vrtcev predstavilo tudi naše podjetje. Dogodek je privabil veliko število obiskovalcev vseh starosti. Na ta prizor smo vsi že komaj čakali in vreme nam je bilo naklonjeno.

Na naši stojnici smo predstavili naravno kozmetiko Weleda ter obiskovalcem delili vzorce najbolj prodajanih izdelkov za vso družino iz linije Skin Food ter linije za najmlajše Weleda baby. Udeležnci dogodka so na naši stojnici prejeli vrečke z biodinamično pridelanimi semeni sivke, ki je pomembna sestavina naših izdelkov, obiskovalci pa jo bodo lahko posejali na domačem vrtu ali balkonu.

Na prireditvi smo predstavili tudi našo družbeno odgovorno akcijo "Bufet za čebele" in letošnji trajnostni projekt "Save Earth's Skin". S sejanjem medovitih rastlin in ohranjanjem kakovostne prsti želimo naravi vrniti več kot ji vzamemo in na ta način prispevati k varovanju biotske raznovrstnosti in ekosistemov.

Več o naših projektih preberite tukaj.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI