KISLINSKI SERUM ZA NEČISTO KOŽO

Kombinacija AHA in BHA kislin v formulaciji brez izpiranja.

 

CLEAR + kislinski serum za nečisto kožo (pH 3,6) je visoko učinkovit serum, ki odstrani odmrle celice in obstoječe nečistoče ter preprečuje razvoj novih nečistoč na koži. Viden učinek po le 2-3 minutah: koža je videti čista, lepša in bolj sveža. Kislinski serum je idealen za mastno in mešano kožo z nečistočami in motnjami poroženevanja.

BHA kislina (2% salicilna kislina) deluje protivnetno in antibakterijsko. Učinkovita je proti nečistočam. AHA kisline (5% glikolna kislina+ 10% mlečna kislina) odstrani odmrle celice, pomaga, da nove celice dosežejo površino kože. Pomaga ohranjati vlago v koži.

Uporaba:

CLEAR + kislinski serum za nečisto kožo s konicami prstov enakomerno nanesite na očiščeno in tonificirano kožo. Pustite delovati 2-3 minute. Ne odstranjujte s kože. Nevtralizirajte z nanosom seruma in vlažilne nege glede na potrebe kože.

Uporabljajte samo zvečer. Ne nanašajte na predele okoli oči in ustnic. Kot kuro uporabljajte največ 2-3-krat tedensko. Pri stalni uporabi lahko izdelek nanašate 1-2-krat tedensko (glede na stanje kože). Čez dan uporabljajte zaščito pred soncem (vsaj ZF 20) in se izogibajte direktni sončni svetlobi.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI