SERUM PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

Serum za posvetlitev in preprečavanje nastanka novih hiperpigmentacij.

 

Zaradi zaščitnega mehanizma v telesu naša koža po izpostavljanju sončni svetlobi porjavi. Takoj, ko koža pride v stik z UV žarki, se sinteza melanina pospeši. Melanin je pigment, ki ga proizvaja telo, da zaščiti kožo. Različni dejavniki lahko zmotijo sintezo melanina. Takrat začnejo melanociti proizvajati preveč melanina, kar vodi v rjavo obarvanje kože (hiperpigmentacije). Pigmenti se neenakomerno razporedijo in se združujejo v skupke. Serum proti pigmentnim madežem postopno posvetli hiperpigmentacije in pomaga preprečevati nastanek novih pigmentnih madežev.

Palmitoil tripeptid-5 podpira sintezo in zavira razgradnjo kolagena. Actipone Nutgrass ima antioksidativen učinek in postopno posvetliti pigmentne madeže. Alfa arbutin zavira encimatsko razgradnjo predstopenj melanina, zaradi česar encim tirozinaza ne more sprožiti procesa nastajanja pigmenta. Niacinamid posvetli pigmentne madeže, stabilizira nivo vlage v   koži in krepi zaščitno bariero.

Uporaba:

Dnevno ali po potrebi nanesite lokalno na pigmentne madeže. Počakajte 1-2 minuti in nato nanesite izbrani negovalni izdelek.

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI