ADVENTNI KOLEDAR

24 izbranih negovalnih izdelkov razvajanje v adventnem času.


Za vsakimi vratci se skriva izbran lepotni dragulj, ki čaka, da ga odkrijete. ​Vaši koži nudi intenzivno vlaženje, ciljano poživitev ali napetost. 22 ampul (izbrani 3 koncentrati), maska iz flisa in razkošna nega poskrbijo za edinstvene trenutke razvajanja v predbožičnem času. Izdelki se lahko uporabljajo kot kura in so popolno medsebojno usklajeni. Visoko učinkovite sestavine in izbrane teksture poskrbijo za sijoč, mladosten in vitalen videz.

VAŠ PROGRAM ZA RAZVAJANJE:

GOLDEN CAVIAR koncentrat, 4 x 2 ml 
Koncentrat z izvlečki kaviarja poskrbi za optimalno količino vlage v koži, ublaži obstoječe linije in gubice ter deluje proti prezgodnjemu staranju kože zaradi dejavnikov iz okolja. Več o izdelku preberite tukaj.


LUXURIOUS GRAPE energijski koncentrat, 6 x 2 mL 
Koncentrat za poživitev z izvlečki grozdja iz pokrajine Chamagne, lovilcem prostih radikalov Omega-CH-Activator-F in poživljajočim Energy kompleksom. Poživi utrujeno kožo in poskrbi za svež videz. Več o izdelku preberite tukaj.


BLUE ORCHID vlažilni koncentrat, 12 x 2 ml 
Vlažilni koncentrat z dragocenim izvlečkom modre orhideje in visoko učinkovitim vlažilnim kompleksom. Napolni zaloge vlage v koži in kožo ščiti pred izgubo le-te. Več o izdelku preberite tukaj.


Uporaba koncentratov: Zjutraj in/ali zvečer nanesite na obraz, vrat in dekolte ter dobro vtrite. Nato nanesite izbrano nego. Ampulo odprite s priloženim pripomočkom ali vrat ampule prekrijte z robčkom in vrh odlomite pri označeni liniji. Samo za zunanjo uporabo. 


GOLDEN CAVIAR maska iz flisa, 1 kos 
V le 10 minutah kožo vidno osveži ter zgladi linije in gubice, ki so posledica izsušenosti. Mehka maska iz flisa je prepojena s koncentriranim serumom, ki vsebuje izvleček kaviarja, peptide in hialuronsko kislino. Maska kožo intenzivno oskrbi z vlago, linije in gubice so videti zglajene. Polt takoj deluje bolj napeta, sveža in sijoča.  Uporaba: Masko položite na očiščeno kožo in jo rahlo pritisnite nanjo, tako da se prilega obraznim konturam. Sprostite se in pustite delovati 10-15 minut. Odstranite masko in preostalo vlago nežno vmasirajte. Več o izdelku preberite tukaj.


GOLDEN CAVIAR 24-urna nega za suho kožo, 15 ml 
Aktivira in stabilizira naravne funkcije kože, jo ščiti pred prezgodnjimi staranjem zaradi dejavnikov iz okolja ter ublaži obstoječe linije in gubice. Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo ter  nežno vtrite. Več o izdelku preberite tukaj.

Koledar je 100 % brez plastike.

 

Nazaj



 

Splošni pogoji nagradne igre BB BIO.SI